tre favoriter på netflix

 
Serien handlar om Jean, som jobbar som Psykolog. Hon är gift & har en dotter. Dottern är transsexuell & samtidigt som de accepterar som det är, är det svårt helt ut, då grannar, skolkamrater ibland lägger fram saker fel. Jean självdoserar mediciner & andra droger. Vid sidan av detta liv, lever hon ett till. Hon tror att om hon söker "problem-personerna" i henne klienters historier, så kan hon hjälpa dem bättre._Bara att då är hon en annan, annat namn, annan personlighet, annat yrke. Så hon blir en del av objektens liv och blir mer intrasslad än hon borde. Många gånger är hon så nära att bli avslöjad.. Från är om Jeans dubbelliv kommer rasa samman? 

 
Riverdale
En typisk ungdomsserie. Skolan, de utstötta, idrottskillarna, de rika osv.. ja ni fattar. Men Riverdale är inte som vilken annan stad som helst. Här utspelar sig mord & ungdomarna är de som vill reda ut problemen. Vi har motorcykelgängen, tidningsredaktionen & många trassliga familjesituationer. Men man älskar karaktärerna & man fastar verkligen.När en sak är utredd, ja då händer något nytt. Här får man allt från spänning, kärlek & mystik.
 
 
Stranger Things.
En pojke försvinner mystiskt. Hans mamma är övertygad om att han lever & att han försöker kontakta henne. Pojkens gäng ett ett gäng med spel"nördar" & relaterar mycket till spel. De inser att pojken är fast i den andra världen & de gör allt för att få honom tillbaka. Samtidigt försvinner fler, en mystisk flicka dyker upp & hemliga experiment görs.. Jag som gillar lite "spök-feeling" älskade denna! Vill du ha tydliga & inga andra världar, då är inte detta en serie för dig. 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

superninja

Friendship is the Foundation of Love.

RSS 2.0