mamma ledigheten

just nu bara känner jag massa saker som jag vill hinna med under min mamma ledighet.
hinner man det? kommer jag ha långtråkigt? kommer jag bara vara trött? kommer jag sitta hemma? kommer jag ha något att göra?
 
som tankarna är just nu vill jag....
 
 
Rensa garderoben 
Vi har byggt en walk-in-closet & den är fin. men innuti lådorna råder KAOS! Varför har jag kvar plagg sen jag gick gymnasiet? HALLO DU ÄR 28 ÅR DETTA ÅRET! inte ok!
 
Varför viker jag inte ihop plaggen? Nä jag sparar tid på att bara kasta ner det... NEJ DET GÖR DU INTE! 
 
 
Plantera
Jag har sagt till mej själv att inte plantera mer då hela huset kommer bli en djungel. Men det är ju så kul att plantera kärnor från något man ätit. Plus att jag har ju en rabatt stor som en POTATISÅKER på baksidan av huset... så någon måste jag ju plantera "blink, blink"
 
Andas.. Hinner man det när man är mamma-ledig? Ja, alltså andas gör man ju hela tiden. Men menar mer koppla av, ta ett bad, lägga en ansiktmask? Jadu... den som lever får se.
 
Matlådor. Eftersom jag inte mått så bra under min graviditet så har matlådorna inte blivit lika många som tidigare. Vi brukade alltid ha ett stort lager, men inte längre. Nu kanske jag kan bunkra upp igen.
 
 
Visa kärlek. Det är inte heller så lätt när man är gravid och mest spyr. Men det borde ju gå över när bebis är ute?  Låt oss hinna ha tid tillsammans. Promenera, äta, prata, titta film. Behöver inte vara svårare än så.
 
 

superninja

Friendship is the Foundation of Love.

RSS 2.0