serie tips - Netflix

Bildresultat för sex education
 
Sex Education - brittiskt drama/komedi-serie
Första säsongen var helt OK, lite rolig, lite lagom liksom. Men andra säsongen som nu har släppts... SUPERKUL! Jag älskar den, Coffe också. Vi ligger i soffan och skrattar, tittar på varandra och skrattar. Jag älskar den. Och se inte bara säsong 2 för att jag tyckte den var bättre än 1an, man måste se 1an först för att hänga med.
 
Bildresultat för You
 
You - psykologisk thriller.
Har också nu släppt säsong 2. Jag tittade andra säsongen på 2 dagar. Tur jag är föräldrarledig. Ord som passar med denna serie är: spänning, besatthet, mord, förälskelse, socialamedier. 

Relaterad bild
 
Home for Christmas - Norsk romantisk/komedi-serie
Denna tittade jag på runt jul. Man kan se den när man vill. Jag älskar den. Handlar om en kvinna som heter Johanne som "råkar" säga att hon har en pojkvän då hon konstant får kommentarer om att hon är singel. Nu vill familjen att Johanne bjuder hem pojkvännen till jul. Så nu måste hon ju bara hitta en pojkvän först, och hur gör man det? Det måste ju garanterat bli en säsong 2 på denna, då slutet var en twist. Sedan är ju Felix Sandman en av skådespelarna och han älskade man ju sedan serien: störst av allt.
 
fler tips hittar ni under kategorien: Netflix
 
 

superninja

Friendship is the Foundation of Love.

RSS 2.0