<3


I fredags träffade jag en barndoms vän. Vi pratade minnen och varför allt blivit som det blivit. Jag har saknat henne och hon kommer alltid vara en del av mej då vi växt upp tillsammans. Tyvärr var det folk utifrån som sakta men säkert förstörde vår vänskap. Lögner, påstående, gissningar, avundsjuka, skitsnack som tillslut blev för mycket för oss båda. Men nu är vi ändå "vuxna". Vi har lagt saker bakom oss och sett hur saket och ting egentligen var, på riktigt. Vi har vuxit. Jag är så glad att jag har denna positiva och fina människa vid min sida och att jag kan finnas på hennes sida. 
 

dagar som gåttJag jobbade hela dagarna, tis, ons, tors. på förskola. Lördagen blev det Ljunga Park och det svettigt, varmt, roligt och många timmars arbete. Men på tisdag-kvällen när vi tänkte titta lite serie på netflix så blev det strömavbrott, haha. Underbart att bo på landet haha. 


Käkat glass med bror och då passade jag på att testa en till av de nya; Taco! Den var god men jag har ätit en liknande en annan gång som var mycket godare men godkänd blir den. Det var vanlijglass lite kolasås i, "tacoskalet" var våffla och toppat i choklad.


Vi hälsade även på pappa i bowlinghallen där han slog strike efter strike.


Annars har jag levt på smoothies. Beroende och smidigt när man har en stavmixer och slipper ta fram hela matberedaren och diska massa efteråt. 
 

superninja

Friendship is the Foundation of Love.

RSS 2.0