årsresume 2013

Imorgon är det nyår och drf kommer nu en kort resume ifrån en liten del av året som gått. 
Januari.
Blev väldigt mycket firande i januari. Jag vart mycket i GBG, gick nämligen i skolan där. Blev utbildad till diplomerad massör. Firades med champange tillsammans med min familj. Firade även maciejs fördelsedag & annat kul. Sen fyllde ju även Feisal och Emrah år, överraskade dem med tårta med ett stortgäng människor!
 
 
Februari
Jag vart barnvakt en del, gick på bio med mamma, sydde om massa kläder & bara njöt. Läste massvis med böcker & spenderade många dagar på biblioteket.
 
 Mars
Hälsade på min älskade hanna i stockaryd där hon var med lillkillen Brutus. Morfar fyllde 70, vilket firade med 3-rätters på restaurang med min stora underbar Hjulås-familj. Jag började titta en ny serie med pappa - the following, som jag blev lite besatt av.
 
April
Hade massvis med familje-middagar, vilket är helt underbart! Hälsade på Norén & lille M, Josefina och jag var ute på äventyr och hade fototagningar i naturen, kunde slutat illa den gången haha.
Maj
Vi kunde börja bada i poolen och det var så skönt! Valborg firades i Kalmar med fina tjejer. I Hjulås skaffades det tre nya får som matades med nappflaska, Eurovisionfirande hemma hos Robin & Carro med josse, Danmark vann eurovision, då danska släkten i min familj blev lite stoltare haha. 
 
 Juni
mamma och jag testade yoga för första gången, bredvid sjön. Josefina och jag var i Kalmar & levde livet. Massa med bad blev det även denna månaden, helst mitt i natten med så många som möjligt.
 
 Juli
Karin tog körkort vilket firades med skumpa, choklad och jordgubbar. Jag var i Skåne hos min fina patricia, firade födelsedagar och annat kul. Svante fyllde år och semesterfesten var ett måste! Jag hälsade på i Norrköping hos M & J, vi åt glass för hundra kronor var på smultronstället. Jag var på camping med mina föräldrar, undersökte skövde och firade min födelsedag två gånger, första gången i Henån och andra gången hemma. Min tvillingböcker samling saknade inte längre så många böcker.

 Augusti
Kräftskiva, släktträff med morfars-sida, släktträff med mormors-sida, hanna fyllde och så jag & madde överraskade med en liten gåva. Jag, mamma och Cecilia var i London och hälsade på M. Hade så otroligt härliga dagar där. Massa folk, massa festligheter, hela augusti.
 
September
Massa tåg åktes denna månad, jag flyttade till Skövde & åt massvis med sallad från Willys med Maria. Var på kåren i Skövde för första gången. Hade filmkvällar hos R. Var på tjejkväll i Växjö och träffade en "ko" på mcdonalds.
 
Oktober
Hade myskvällar och frukost mys hos Maria. Mamma var på besök och vi åt libanesiskt, mammas & min favorit! Jag gick långa promenade med R och njöt av världen. och när jag var hemma blev det massa kattmys. 
 
November
Filmkvällarna har fortsatt & jag har ätit alldeles för mycket godis och glass. Jag har pratat om allt mellan himmel och jord hos R i soffan upp och ner. Min bror hälsade på mej i Skövde och vi har vart på Halloween fest. Jag har vart i Göteborg tillsammans med min fina josse och ätit på en av de bästa restauranger i sverige. Paradise hotel började äntligen igen!
 
December
 Jag är "ledig" lite, halva månaden spenderades i Skövde & andra halvan i Sävsjö. Jul har planerats med inköp av julklappar och julbaka. & sen firats med min stora hjulås-familj i tre dagar. Jag har vart på hemvändrarkvällen på kulturhuset, vart med saknade vänner & haft riktigt kul. Imorgon är det nyår & säger som alla andra år; SÅ FORT DETTA ÅRET HAR GÅTT!
 
 
självklart har det hänt massa mer kul men allt kan inte finnas med då det tar för mkt plats. Har vart mycket i Växjö med Josse för att träffa Anna & Lina. Spelat mängder med basket på en skolgård. Läst en del, så några nya böcker i min bokhylla (de på bilden), även tillbringat massa tid på biblioteket & lånat massa andra böcker. Ken Ring rapade för mej & josse utanför mcdonalds & jag trodde hjärtat skulle hoppa ur kroppen. Även haft ett underbart jobb på förskola med underbara arbetskamrater & barn. träffat massa nya människor & njutit!
 

förmiddags-EBIT

Dagen började med kattmys, som alla andra dagar. Sen blev det dags att åka till Eksjö för röntgen. Mamma & jag tog även en fika på Lennarts, caféer är ett måste när vi två är ute tillsammans. Vi passade också på att shoppa lite grann, måste dela med mej av denna fina skylt som vi såg i ett skyltfönster. 
 
 
 
 

superninja

Friendship is the Foundation of Love.

RSS 2.0